Svaštara

Još malo uživajte u lijepom vremenu: Meteorolozi najavili kišu

Sunčano i u četvrtak, vjetar slab do umjeren u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne zapadni i jugozapadni

Nevrijeme - RAS Srbiija

Danas se širom BiH očekuje sunčano vrijeme. Vjetar slab u Hercegovini jugozapadni, a u ostatku zemlje sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 15 do 21, na jugu do 25, a dnevna od 28 do 34, na jugu do 38 °C.

Sunčano i u četvrtak. Vjetar slab do umjeren u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne zapadni i jugozapadni, a ostatku zemlje istočni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 17 do 23, na jugu do 26, a dnevna od 32 do 38, na jugu do 40 °C, prenosi Hayat..

U petak u Bosni sunčano uz umjerenu oblačnost, a u Hercegovini pretežno vedro. Poslije podne i tokom noći u Bosni se očekuju lokalni pljuskovi i grmljavina. Vjetar slab do umjeren u sjevenim područjima Bosne sjeverni i sjeveroistočni, a u ostatku zemlje južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 18 do 24, na jugu do 27, a dnevna od 30 do 36, na jugu do 38 °C.

U subotu pretežno oblačno i nestabilno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka od 18 do 24, na jugu do 28, a dnevna od 20 do 26, na jugu do 33 °C.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh