Fudbal

Uznemirujuće scene iz Francuske: Fudbaler nepomično ležao, stadion utihnuo

Užasne scene sa fudbalskih terena stigle su iz Francuske gdje se na startu sezone dogodila teška povreda.

Francuski igrači - LOSC Lille

Fudbaler Lillea, Angel Gomes doživio je stravičnu povredu na gostovanju Reimsu, a u jednom trenutku su i svi na stadionu ušutili.

On je dobio udarac u glavu u jednom duelu u koji je uletio žestoko i samo pao na zemlju.

Gomes nije davao nikakve znake, ni pokrete, a na nosilima iznijet sa terena i hitno transportovan u bolnicu, a ekipe su tek poslije više od pola sata nastavile meč.

Iz Lillea su kasnije stigle informacije da je igrač u bolnici u stabilnom stanju, ali da povreda nije bezazlena.

„Možemo da potvrdimo da je Angel Gomez povratio svijest i da se nalazi u bolnici. Sve naše misli usmjerene su prema njemu“, napisali su iz tabora francuskog tima.

Lille je slavio na ovom meču sa 2:0 uz golove Diakhitea i Davida, pri čemu su obojica svoje pogotke posvetila povređenom saigraču. Rezultat je naravno ostao u drugom planu.

U vijesti se nalazi i snimak povrede Gomesa uz napomenu da može da bude uznemirujući za pojedine čitaoce, prenosi Nova.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh