Svijet

OPŠTA TUČA U CRKVI: Mladoženja udario mladu pa se umiješali rođaci, nastao karambol?!

Dramatična scena je zabilježena na vjenčanju održanom u crkvi u Pirgosu na zapadu Grčke kad je mladoženja navodno počeo da tuče mladu!

Ilustracija - Moj.ba

Tuča je prema navodima svjedoka počela kad je mladoženja ošamario mladu nakon što mu je tokom ceremonije stala na nogu. Lokalni mediji navode da se mladoženja okrenuo prema nevjesti i udario je u lice. Njeni rođaci su tada napali mladoženju i nastala je opšta tuča.

Lokalni portal Patris navodi da je nastala drama i da su mnogi gosti istrčali iz crkve kad je izbila tuča. Navodno je došla i policija dok je mlada, koja se u jednom trenutku onesvijestila, odvedena u bolnicu zbog šoka.

Mlada se dan kasnije oglasila za lokalne medije.

– Nije tačno da me je udario u lice, skinuo nam je krune, a onda me gurnuo i izašao iz svetog hrama – navodi mlada za portal Patria i dodaje da su vjenčanje i krštenje njihovog djeteta ipak nastavljeni.

Advokat para Nikos Panagopulos navodi da se mladoženja izvinio nakon čega je ceremonija nastavljena, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh