Svaštara

Šta donosi pomračenje Mjeseca donosi? Neke znakove Zodijaka očekuje nova ljubav, a neki će plivati u parama!

Lunarno pomračenje donosi snažnu energiju promena, pa je sada vrijeme da preispitate ljubavne i finansijske ciljeve i pripremite se za novi ciklus transformacije.

Shutterstock / IgorZh

Lunarno pomračenje koje se dešava 17. septembra donosi snažnu energiju koja može uticati na ljubavni život i finansije svakog od 12 znakova Zodijaka.

Pomračenje Mjeseca simbolizuje završetke, transformacije i nove početke, pa je ovo idealan trenutak da se nešto završi kako bi se otvorio put ka nečemu boljem.

Evo kako će se ova energija manifestovati za svaki znak.

Ovan (21. mart – 19. april)

Ovaj period donosi jasnoću u vezi sa vašim emocionalnim vezama. Možete doneti važne odluke o tome da li želite da ostanete u trenutnoj vezi ili krenete dalje. Finansijski, vreme je da zatvorite neka dugovanja ili se oslobodite nepotrebnih troškova. Novi izvori prihoda mogu se pojaviti.

Bik (20. april – 20. maj)

Ovo pomračenje vam može doneti neophodne promene u ljubavnom životu, poput završetka loše faze ili jačanja postojeće veze. Možda ćete osetiti potrebu za većom stabilnošću. Finansijski, fokus će biti na dugoročnim ulaganjima i sigurnosti. Moguće su prilike za dodatni prihod kroz novi projekat ili posao.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Pomračenje Mjeseca vam donosi šansu da se oslobodite negativnih obrazaca u ljubavi. Ako ste sami, sada je vreme da se otvorite za novu ljubav. Na finansijskom planu, potrebno je da se fokusirate na balansiranje prihoda i rashoda. Moguća su neka iznenađenja u vidu neočekivanih priliva novca.

Rak (21. jun – 22. jul)

Ovo pomračenje će vas naterati da razmislite o vašim emotivnim potrebama. Možda ćete osetiti potrebu za dubljom povezanošću sa partnerom ili doneti odluku o prekidu veze koja vas opterećuje. Vaša finansijska situacija može se poboljšati kroz promene u karijeri ili bolju organizaciju resursa. Fokusirajte se na dugoročne ciljeve.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Pomračenje donosi priliku za transformaciju u ljubavi. Ako ste u vezi, možda ćete razmišljati o novim koracima, poput zajedničkog života ili braka. Finansije su pod pozitivnim uticajem, ali je potrebno da pažljivo planirate buduće troškove. Moguća je prilika za bolju zaradu kroz kreativne projekte.

Djevica (23. avgust – 22. septembar)

Ovaj period vam donosi vrijeme za preispitivanje emotivnih veza. Možda ćete shvatiti šta vam je zaista potrebno od partnera i kako možete poboljšati svoj ljubavni život. Fokusirajte se na detalje i organizaciju. Moguće su promjene na poslu koje će vam donijeti više stabilnosti i sigurnosti u finansijskom smislu.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Pomračenje Mjeseca donosi izazove u odnosima, ali i prilike za rešavanje dugotrajnih konflikata. Možda ćete osetiti potrebu da konačno stavite tačku na toksičnu vezu. Vaše finansije mogu se stabilizovati kroz pametna ulaganja i štednju. Ovo je vrijeme kada se isplati biti strpljiv i dugoročno razmišljati.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Pomračenje vam donosi emocionalnu dubinu i želju za promjenama u ljubavi. Ako ste u vezi, vaša intimnost može postati još jača, dok će slobodni Škorpioni biti otvoreni za nove strastvene susrete. Finansijski, moguće su transformacije, bilo da je u pitanju promjena posla ili neočekivana prilika za ulaganje. Budite otvoreni za nove mogućnosti.

Strijelac (22. novembar – 21. decembar)

Ljubav: Ovaj period donosi promjene u ljubavnim odnosima. Možda ćete shvatiti da su vam potrebne nove avanture i osvježenje u vezi. Slobodni Strijelčevi mogu upoznati nekog posebnog. Novac: Finansijski, vrijeme je za promene. Razmislite o novim načinima za zaradu ili preispitajte trenutne troškove. Neočekivani dobitci su mogući.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Pomračenje donosi dublje razumijevanje vaših ljubavnih odnosa. Možda ćete shvatiti da vam je potrebna veća podrška od partnera ili ćete odlučiti da poradite na emotivnoj ravnoteži. U oblasti novca, moguće su važne promjene, poput unaprijeđenja ili novog posla. Finansijska stabilnost vam dolazi kroz disciplinu i mudre odluke.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Ovaj period donosi neočekivane promjene u ljubavi. Možda ćete biti iznenađeni emocijama koje osjećate prema nekome ili će vaša trenutna veza ući u novu fazu. Finansijski, vrijeme je da budete inovativni. Moguće su nove prilike koje zahtjevaju hrabrost i rizik, ali mogu donijeti značajan dobitak.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Pomračenje vam donosi priliku da se oslobodite starih emotivnih rana. Ako ste u vezi, vrijeme je da poradite na komunikaciji i zajedničkim ciljevima. Na finansijskom planu, fokusirajte se na dugoročna ulaganja i stabilnost. Mogući su nepredviđeni troškovi, ali uz dobru organizaciju sve će se izbalansirati.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh