Svaštara

MJESEC U KONJUNKCIJI S NEPTUNOM OTVARA VRATA SREĆE – Za ova 3 horoskopska znaka stiže bujica emocija

Provjerite da li ste među njima!

Shutterstock

Astrološka analiza pokazuje da smo tokom tranzita Mjeseca u konjunkciji s Neptunom više povezani sa svojim emocijama. Ipak, ne dopuštamo im da nas nadvladaju.

Dopuštamo sebi da budemo ranjivi, što može biti novo iskustvo za tri horoskopska znaka. Nekada možda nismo mogli da doživimo sreću koja nam je dostupna jer smo odlučili da podignemo gard, ali sada smo zahvalni što smo to učinili.

Ako želimo da živimo život punim plućima, moraćemo da priznamo da je to iskustvo moguće samo kada smo ranjivi. Tokom konjunkcije Mjeseca i Neptuna, oboje smo ranjivi i hrabri. Želimo iskustva. Želimo sreću. Želimo da znamo da možemo da živimo u toj sreći, i od ovog dana, to ćemo i učiniti, prenosi Alo.

Jarac

Iskustvo te naučilo da moraš biti jak kako bi izdržao životne nedaće, ali vremenom ćeš shvatiti da si možda previše tvrd i da si izbjegavao sreću. Strah od razočaranja doveo je do izgradnje zidova koji sprečavaju ljubav da uđe u tvoj život. Ovaj tranzit Mjeseca u konjunkciji s Neptunom stvara prostor za promjenu i podsjeća te da je život kratak, te da treba da uživaš i budeš ranjiv.

Vodolija

Prošla nedjelja možda nije bila laka, ali osjećaš da je vrijeme da rizikuješ. Iako se plašiš povrjeđivanja, ovaj dan ti pokazuje da si društveno biće koje treba ljubav i podršku. Razmišljanje da sve možeš sam dovelo te do odlaganja bliskosti, a sada shvataš da je u redu željeti nekoga pored sebe, što će te osloboditi prethodnog nezadovoljstva i uvesti u sezonu radosti.

Ribe

Tokom konjunkcije Mjeseca i Neptuna, za tebe se otvara mogućnost sreće i zadovoljstva. Ovaj dan je prilika da se osjećaš ranjivo, ali i da razumiješ da ne moraš sve dijeliti. Ne možeš više živjeti izolovano. Potrebno je povjerovati u univerzum i otvoriti se prema ljudima. Ovaj tranzit te vodi ka sigurnom prostoru ispunjenom ljubavlju i mogućom romansom, što znači da je vrijeme da doživiš sreću, piše alo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh