Vijesti

Novi detalji: Bombu u avionu koji je sletio u Podgoricu prijavila žena, htjela da se osveti mužu

Pilot “LOTPolish”-a prijavio je podgoričkoj policiji u četvrtak, 19. septembra, da se avionu te kompanije nalazi bomba. Međutim, priča je dobila neočekivani obrt.

Pixabay.com/Fuzz

Naime, državljanka Poljske javila je da njen suprug u avionu ima bombu, nakon što je ona navodno ostala na aerodromu, te je htjela da se osveti.Dojava je stigla nešto prije 17 sati, nakon čega je avion po slijetanju izolovan i udaljen od putničkog terminala. Nadležni Aerodroma Crne Gore naveli su da su svi putnici bezbjedni i da se kontrola sprovodi po propisanim procedurama u sinhronizovanoj akciji Uprave policije, aerodromskih i ostalih službi.Kako su naveli, njih je posada leta Varšava – Podgorica, poljske aviokompanije, obavijestila da je u avionu postavljena eksplozivna naprava.Naime, posadu su, prilikom leta iznad Mađarske, upoznali zaposleni na varšavskom aerodromu da su dobili dojavu da je u pomenutom avionu postavljena eksplozivna naprava, sa kojom je informacijom posada upoznala crnogorsku policiju po slijetanju na aerodrom”, kaže se u saopštenju UP,piše Radiosarajevo

Kako ističu, odmah su preduzete aktivnosti iz nadležnosti policije – putnici su evakuisani, izvršen je protivdiverzioni pregled vazduhoplova, ali eksplozivna naprava nije pronađena.

“Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici. Napominjemo da nije dolazilo do zatvaranja Aerodroma Podgorica”, zaključeno je u saopštenju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh