Crna hronika

Danas dženaza mladom bračnom paru iz Cazina koji je poginuo u Austriji

Bračnom paru Hajdarević, Esad (33) i Almedina (28), koji su poginuli u nesreći u Austriji, bit će klanjana dženaza danas u Bosni i Hercegovini.

facebook

Bračnom paru Hajdarević, Esad (33) i Almedina (28), koji su poginuli u nesreći u Austriji, bit će klanjana dženaza danas u Bosni i Hercegovini.

Hajdarevići su stradali kada je Esad naletio na automobil 65-godišnjeg Austrijanca koji je vozio ispred njega. Zbog udara automobil Hajdarevića je proklizao, udario u zaštitnu ogradu, nakon čega je proklizavao sve dok se nije zaustavio između stabala na nasipu.

Almedina je ostala zarobljena u vozilu i vatrogasci su je izvlačili iz vozila, dok su Esada i njihovo dvogodišnje dijete izvukli putari koji su se našli u blizini.

Esad je reanimiran na mjestu nesreće, ali nažalost, po dolasku u bolnicu je preminuo. I Almedina je podlegla povredama u bolnici. Njihov dvogodišnji sin, iako teško povrijeđen, nije životno ugrožen.

Dženaza tragično nastradalog bračnog para održat će se u džematu Jezerski Grad na mezarju Brda u 15.00 sati.

Vijesti o pogibiji mladog bračnog para šokirale su brojne prijatelje i članove porodice.

– Bio si mi kao stariji brat, nikada me nisi uvrijedio ni povrijedio, poštovao si me i volio. Da vam Allah podari najljepše dženetske blagodati, a mališana ću čuvati koliko god mogu – izjavio je jedan član porodice, pišu vijesti.ba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh