BiH

Narednih dana sunčano uz umjerenu oblačnost, dnevna temperatura od 18 do 27 stepeni

U Bosni i Hercegovini danas sunčano vrijeme. Dio prijepodneva po kotlinama Bosne i uz riječne tokove magla ili niska naoblaka. Vjetar slab istočni i sjeveroistočni. Dnevna temperatura zraka od 18 do 24, na jugu do 26 stepeni.

U nedjelju, 22. septembra, sunčano vrijeme. U jutarnjim satima po kotlinama Bosne može biti magle. Vjetar slab u Hercegovini i na jugozapadu Bosne jugozapadni, a u ostataku zemlje istočni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od 7 do 13, na jugu do 16, a dnevna od 18 do 24, na jugu do 27 stepeni.

Za ponedjeljak predviđa se sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od 10 do 16, na jugu do 18, a dnevna od 19 do 25, na jugu do 27 stepeni, prenosi Klix.

U utorak bit će umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa lokalnim pljuskovima. Vjetar slab južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 10 do 16, na jugu do 18, a dnevna od 18 do 24 stepena.

Za srijedu prognozira se umjereno do pretežno oblačno vrijeme uz postepeno razvedravanje tokom dana. U jutarnjim satima i dio prijepodneva se očekuje kiša ili lokalni pljuskovi. Vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni.

Jutarnja temperatura od 10 do 16, na jugu do 18, a dnevna od 18 do 24 stepena, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda Bosne i Hercegovine.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh