Svaštara

Ova tri znaka čeka pravi preporod: Pregršt nove energije, a sve nevolje prestaju

Astrolozi predviđaju da će tri horoskopska znaka 21. septembra “ugledati svjetlo na kraju tunela” nakon dugog perioda depresije i anksioznosti.

horoskop - novi

Mjesec u konjukciji sa Saturnom simbolizira kraj njihovih nevolja – ovi znakovi su platili svoje dugove i sada mogu odahnuti.

Svi prolazimo kroz uspone i padove, i ponekad je teško pomisliti da ćemo se ikada više osjećati radosno, posebno kada nas muči sumnja u sebe. Međutim, svemir ne želi da budemo nesretni, pa dobijamo podršku od tranzita poput Mjeseca u konjukciji Saturna.

Rak

Zahvalićete svojim sretnim zvijezdama kada se ovaj dan završi jer će nešto “škljocati” tokom cijelog dana da biste znali da se nećete vratiti u prethodno stanje depresije. Osjećate radost koja počinje zbog Mjeseca u konjunkciji sa Saturnom.

Konačno ste došli do kraja izazovnog, ali izvodljivog perioda. Osjećali ste se umorno, niste bili sigurni da možete nastaviti putem kojim ste išli i bili ste depresivni, prenosi Radiosarajevo.

Sada će vam energija Saturna pokazati da je “vrijeme isteklo”. Vrijeme je da nevolje prestanu i zaslužujete da ih se oslobodite. Radost će se vratiti, a vi tačno znate šta da radite s njom.

Jarac

Dobro podnosite tranzite kao što je Mjesec u konjunkciji sa Saturnom, jer ste navikli da vas vuče Saturn. Vi ste ljudi koji poštuju rokove i veoma ste disciplinovani. Međutim, puno radite i to može početi da vam smeta.

Iako ste jaki, već dugo niste osjetili pravu radost. Možete i izdržaćete sve što vam se nađe na putu. Ali ono što ne očekujete je ova navala radosti.

Radost se vraća i oživjet će vas. Mjesec u konjunkciji sa Saturnom daće vam novu perspektivu – vidjet ćete da imate mjesta za radost u svom životu i da ne mora da bude samo posao i posao. Živite i uživajte u svakom trenutku!

Vodolija

Danas će biti odličan dan za vas. Iako ste uvijek otvoreni za zabave, morate priznati da sve manje odvajate vremena za kvalitetno druženje s prijateljima. Međutim, stvari će se početi mijenjati, a to će biti vezano za ovaj tranzit i njegov utjecaj na vaš horoskopski znak.

Saturnova energija djeluje kao alarm u vašem svijetu – ona vam pokazuje da je vrijeme da se izvučete iz ove monotonije. Kao i ostatak svijeta, želite biti sretni, i naravno da to zaslužujete, ali često stanete na put svojoj sreći jer sumnjate u sebe.

Radost će se vratiti u vaš život i nećete je pustiti da nestane kada je probate.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh