Fudbal

Ronaldo o životu poslije fudbala: “Kad završim karijeru malo ću plakati, a onda idem u nove pobjede”

Osjećaj zadovoljstva prilikom postizanja gola i adrenalin koji se lući u tijelu u tom trenutku nešto je što će Cristianu Ronaldu najviše nedostajati nakon što završi profesionalnu karijeru.

Cristiano Ronaldo - screenshot

Portugalac je je otkrio u razgovru s Riom Ferdinandom kojem je još rekao da ima čitav niz aktivnosti kojima želi da se bavi nakon odlaska u igračku penziju.

“Šta će mi najviše nedostajati nakon kraja karijere? Hm, pa mislim da je to adrenalin kod postizanja gola. Da, definitivno je to. Taj osjećaj me gura naprijed i zbog njega igram fudbal i u ovim godinama. Ali, znam da ne mogu da ga igram zauvijek i mislim da će mi to nedostajati”, rekao je Ronaldo.

Čak i sada dok je aktivan fudbaler u Al-Nassru, Portugalac ima razrađen biznis kojim želi da se bavi i poslije fudbala, a zadovoljan je, kako ističe, time što je okružen dobrim ljudima, prenosi Radiosarajevo.

“Ima mnogo toga što želim da radim poslije fudbala. Kad završim karijeru malo ću plakati, a onda idemo dalje. Preda mnom su novi izazovi i nova životna poglavlja. Imam svoj biznis, znam šta želim da radim i nastavit ću da ga razvijam u tom pravcu. Znate, ja znam da sam dobar u fudbalu, ali nisam u nekim drugim oblastima i zato je važno da se okružite ljudima koji su stručnjaci u tim različitim sferama i da slušate njihove savete. Upravo to i ja radim”, rekao je Ronaldo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh