Film i TV

Selena Gomez odgovorila hejterima: Poslala žestoku poruku

Selena Gomez nedavno je podijelila da nikad neće moći postati majka, a onda su krenuli i negativni komentari. Glumica i muzičarka odgovorila je ‘hejterima’ i poručila im da vjeruje da o problemima treba glasno govoriti.

Selena Gomez - Reuters

Iako je nedavno postala milijarderka, Selena Gomez se susrela s brojnim kritikama tokom posljednjih godina. Glumici su nedavno zamjerili kilograme, a ona je otkrila da je sve posljedica terapije koju prima.

Godine 2022. godine Gomez je objavila dokumentarac My Mind & Me, koji detaljno opisuje njeno putovanje i borbu s lupusom. Priznala je razne teške crne misli s kojima se nosi, ali i nuspojave bolesti s kojima se suočila

Kao da autoimuna bolest nije bila dovoljna, glumica je u nedavnom intervjuu otkrila i kako je nedavno doznala da nikad neće moći imati djecu.

“Nikada nisam ovo rekla, ali, nažalost, ne mogu nositi svoju djecu. Imam brojne medicinske probleme koji bi ugrozili moj život i život djeteta. To je nešto zbog čega sam neko vrijeme tugovala”, iskreno je priznala za Vanity Fair.

Selena Gomez odlučna u odluci da postane majka

Međutim, glumica sa zavidnom muzičkom karijerom ipak ne odustaje od majčinstva: “Zahvalna sam na alternativama za ljude koji silno žele postati roditelji. Ja sam jedna od tih osoba. Jedva čekam vidjeti kako će taj put izgledati, premda će biti malo drugačiji. Na kraju dana, nije važno. Bit će to moje dijete.”

Iako je tema osjetljiva i iznimno privatna, Gomez se našla na udaru na društvenim mrežama. Brojni su negativni komentari stigli na njen račun, a 32-godišnjakinja im je i odgovorila.

“Uistinu vjerujem da postoji moć u tome što si ranjiv i govoriš svima da ti treba pomoć, svima da želiš pomoć. To nije sramota. Da, rekla sam da ne mogu nositi dijete. Da, rekla sam da imam bipolarni poremećaj. To je ono što je moj život. To sam ja. Odmakni se od svakoga ko ti kaže da glumiš žrtvu”, rekla je na Twitteru, piše tportal.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh