Estrada

Aleksandra Prijović slavi 29. rođendan, oglasila se majka Borka

Aleksandra Prijović danas slavi svoj 29 rođendan, a tim povodom se na Instagramu oglasila njena majka Borka Mihajlović.

Aleksandra Prijović - Nezavisne.com

Borka je objavila fotografiju svoje kćerke iznad koje je stajala emotivna poruka.

“Iako si godinu dana starija, u mom ćeš srcu uvek ostati moja devojčica. Želim ti sve najbolje, srećan ti riođendan, mila moja”, napisala je Borka, a čestitke su se nizale, prenose Novosti.

Borka je uvijek podržavala kćerku, a Aleksandra je na jednom od koncerata ispričala šta je sve njena majka žrtvovala da bi ona bila tu gde jeste.

“Sad ću reći jednu stvar… Kad sam se takmičila u Zvezdama Granda moja majka je izgubila posao zato što me je vozila svakog vikenda na takmičenje. Žrtvovala je svoj posao zbog mene i naravno, dešava se da nam finansijski bude teško. A moja tetka je bila tu. Nikada neću zaboraviti kada je poslala novac da bih ja kupila haljinu za takmičenje. Hvala što ste došli iz Nemačke ovde. Vama beksrajno hvala za čast koju ste mi ukazali ovde. Želim svima vama da uvek plačete iz ovako lepih razloga i od sreće. Volim vas”, rekla je Aleksandra tokom koncerta i rasplakala publiku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh