Fudbal

VELIKA EKSKLUZIVA: Najtiražniji španjolski sportski dnevnik otkrio osvajača Zlatne lopte?!

Ostalo je još nešto više od mjesec dana do 68. ceremonije proglašenja najboljeg nogometaša svijeta, koji će dobiti prestižnu nagradu “Zlatna lopta”.

Po prvi put nakon 2003. godine u konkurenciji nema Cristiana Ronalda i Lea Messija koji su obilježili ovaj izbor zadnja dva desetljeća. Njihov izostanak je na neki način i razumljiv s obzirom na njihove pozne igračke godine.
Nekolicina igrača se spominjala u kontekstu glavnog favorita, a renomirani španjolski dnevnik “Marca“, objavio je ime osvajača Zlatne lopte za 2024. godinu?!
Naime, Marca tvrdi da će spomenuti laureat ove godine otići u ruke Viniciusa Juniora, brazilskog reprezentativca i krilnog napadača Real Madrida.
Je li Marca doista otkrila dobitnika Zlatne lopte ili su i ovo još jedna nagađanja, doznat ćemo 28. oktobra na gala večeri u Parizu


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh