Estrada

Nećete je prepoznati: Evo kako je Ana Sević izgledala na početku karijere

Srbijanska pjevačica i voditeljica Ana Sević prije četrnaest godina odlučila je slijediti svoje snove i prijavila se na audiciju za „Zvezde Granda“, što joj je otvorilo vrata u svijet estrade.

Iako ju je scena oduvijek privlačila, Ana se sa 25 godina odvažila napustiti posao kojim se bavila i stala ispred Saše Popovića. O svom iskustvu rekla je:

 

– Krišom sam otišla na audiciju, krišom na časove pjevanja kod Aleksandre Radović, da niko nije znao, i samo sam rekla: “Ja ću se baviti pjevanjem” i od tog trenutka sam sretna. Radim ono što volim i bitno je da budem u dogovoru sa samom sobom – ispričala je Sevićka.

Ana, simpatična Užičanka, predstavila se Saši Popoviću i stručnom žiriju pjesmom „Ista nam je tuga“ od Mire Škorić, čime je uspjela osvojiti njihove simpatije i skoro doći do same završnice takmičenja. Iako tada nije imala glamurozan stajling kao danas, njena harizma i talent osvojili su publiku, što joj je omogućilo da izgradi sjajnu pjevačku karijeru, iako nije ušla u finale.

Zbog svog talenta i šarma, postala je dio „Grandovog“ tima, a nakon učešća u „Zvezdama Granda“, uspješno se snašla i kao voditeljica, te i danas krasi scenu ovog popularnog muzičkog takmičenja.

 

Ana se s osmijehom prisjeća svojih početaka, a jedan događaj sa snimanja posebno pamti:

– Na prvoj emisiji „Narod pita“ Saša Popović me u pauzi pitao: “Jesu li ti to Dolce&Gabbana cipele?” Kaže: “Moja žena Suzana ima iste” – prisjetila se Ana sa osmijehom.

 

 

 


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh