Svaštara

Univerzum donosi specijalnu energiju koja mijenja živote od 1. oktobra: Za 3 horoskopska znaka svemir donosi promjene, iskoristite to

Saznajte šta su vam planete pripremile…

stizu-me-secanja

U utorak, 1. oktobra, dočekujemo novi mjesec, a tri znaka Zodijaka dobiće posebne poruke iz svemira putem aspekta Mjeseca i Plutona. Osjećat će podsticaj za novi početak. Kako se novi mjesec (oktobar) otvara, postoji velika šansa da ćete uspjeti da izvučete najbolje iz njegove energije.

Svi mi dobijamo šanse za ličnu transformaciju, a poruke koje dobijamo mogu nas usmeriti ka samopoboljšanju. Ono što uradimo s tim informacijama zavisi samo od nas, ali ako budemo otvoreni, možemo postići značajne promjene.

Tri znaka zodijaka 1. oktobra 2024. godine imaće priliku da iskoriste tu energiju koju će osećati i tokom oktobra.

Vaga

Prvog dana u mjesecu, Vago, svemir ti pokazuje da je ono šta želiš u svom životu je ono što ćeš dobiti. Osećaš dolazak promene koja može biti transformativna. Tvoja sposobnost da se nosiš s ovom idejom će biti ključna. Da li si spremna da napraviš prvi korak ili si previše stidljiva?

Verovanje u sebe će ti pomoći da iskoristiš energiju ovog dana. Ono što započneš 1. oktobra, pratiće te tokom celog meseca i doneti ti prilike za samopoboljšanje.

Jarac

Za tebe, Jarče, 1. oktobar dolazi promena i transformacija. Osjećaš podršku svemira koja ti daje snagu da se suočiš s izazovima. Razumevanje gde ti je potrebna promena biće ključno, a danas je dan za hrabre odluke.

Osećaš da možeš postići velike stvari, i ako se usudiš da potražiš ozbiljnu promenu, možeš stvoriti značajan uticaj na svoj život. Veruj u svoju hrabrost i potencijal.

Vodolija

Prvog oktobra ti, Vodolijo, imaš priliku da iskoristiš. Osećaš energiju novog meseca oko sebe, a drugi su spremni da rade zajedno s tobom. Tvoj talent za prepoznavanje pravog trenutka će ti pomoći da iskoristiš ovu priliku.

Budi otvoren za promjene i dozvoli sebi da praviš energiju koja ti dolazi. Ovaj dan može donijeti sreću i ispunjenje, pa vjeruj u svemir i iskoristi šansu koju ti se nudi. Sve će biti u redu, piše naj žena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh