Svaštara

Pomrčina sunca 2.10. – Poboljšanje načina postojanja kroz kušnje

Merkur, planet komunikacije i naših misaonih procesa, također je vrlo aktivan pod ovom pomrčinom.

aloonline.ba

Merkur, planet komunikacije i naših misaonih procesa, također je vrlo aktivan pod ovom pomrčinom. Možemo pronaći novi sloj jasnoće kako cvjeta, što nam omogućuje da vidimo dublju istinu. Mars je također jak pod ovom pomrčinom, što bi moglo dodati sloj intenziteta. Možemo otkriti da napetosti rastu, a slabi odnosi mogu biti na kušnji. Međutim, na našoj strani postoji velika kozmička podrška koja pomaže u rađanju novih i poboljšanih načina postojanja ako odlučimo zadržati te odnose u našim životima.

Pomrčina Sunca u znaku Vaga stiže 2. listopada/oktobra i to je prstenasta pomrčina. Prstenasta pomrčina je kada je središte Sunca prekriveno, ostavljajući tanki prsten svjetlosti.

Pomrčine sunca poznate su po otvaranju puteva i donošenju novih početaka u naše živote. Oni nam mogu pomoći da uberemo plodove svega što smo sijali posljednjih šest mjeseci. Oni također mogu nadahnuti svježe sjeme da se posadi, dopuštajući novim prilikama i načinima postojanja da poprime oblik.

Pomrčine sunca su moćne jer nas postavljaju tamo gdje trebamo biti. Ponekad mogu donijeti promjene s kojima se treba suočiti, ali vrlo često, s vremenom, možemo vidjeti kako smo sletjeli točno na pravo mjesto.

Što možemo doživjeti od ove pomrčine:

Nagla promjena
Otvaranje novih puteva
Predstavljanje novih mogućnosti
Mentalna jasnoća
Razrješenje ili manifestacija stvari koje nam se spremaju još od travnja/aprila 2024.

Pomrčina Sunca u Vagi

Mnoge promjene ili novi počeci koje doživljavamo vjerojatno će se na neki način vrtjeti oko naših odnosa.

Možda ćemo otkriti novu dinamiku odnosa ili možda prilagoditi uloge koje drugi igraju u našim životima. Možda ćemo morati postaviti granice ili se dublje otvoriti. Možda se čak počnemo preispitivati ​​je li vezi potrebna revizija.

Netko novi može ući u naše živote pod ovom pomrčinom ili se možemo naći u situaciji da dajemo prednost određenim odnosima nad drugima.

Merkur, planet komunikacije i naših misaonih procesa, također je vrlo aktivan pod ovom pomrčinom. Možda ćemo otkriti da komunikacijski napori teku s lakoćom i da nove nadahnute ideje izbijaju u prvi plan. Također možemo pronaći novi sloj jasnoće kako cvjeta, što nam omogućuje da vidimo dublju istinu.

Mars je također jak pod ovom pomrčinom, što bi moglo dodati sloj intenziteta. Pomrčine su obično snažno i intenzivno vrijeme pa dodatak Marsa to može pojačati.

Možemo otkriti da napetosti rastu, a slabi odnosi mogu biti na kušnji. Međutim, na našoj strani postoji velika kozmička podrška koja pomaže u rađanju novih i poboljšanih načina postojanja ako odlučimo zadržati te odnose u našim životima.

Zauzimanje svježeg pristupa i rad na našoj komunikaciji mogu biti stvari koje mogu pomoći u postizanju veće harmonije i lakoće.

Pronađite i zadržite ravnotežu

Naše energetske razine mogu se osjećati smanjene pod ovom pomrčinom, signalizirajući nam da obratimo pozornost na to gdje odlučujemo potrošiti svoju energiju.

Zapamtite, Vaga je vezana za ravnotežu pa je ovo dobro vrijeme da se usredotočite na unošenje većeg osjećaja ravnoteže u vaše živote, posebno kada je u pitanju naš um, tijelo i duh.

Ako nam se na putu dogode nagle promjene, sjetiti se uravnoteženog pristupa može biti od pomoći. Možda ćemo otkriti da se trebamo predati i prepustiti toku u nekim aspektima, a u drugim, možda ćemo morati pojačati i preuzeti odgovornost.


Prateći ciklus

Pomrčine slijede ciklus od 18 mjeseci, a skoro smo pri kraju pomrčina Ovan-Vaga. Ova pomrčina povezana je s pomrčinom u Ovnu koju smo imali u travnju/aprilu ove godine, ali također je dio veće serije s kojom radimo već neko vrijeme.

Ako se osvrnemo na posljednje pomrčine Ovan-Vaga, mogli bismo početi primjećivati ​​obrazac ili predstavljanje teme. Čak i ako se osvrnemo na događaje koji su se odvijali u travnju/aprilu, možda ćemo početi vidjeti predstavljene slične teme ili događaje.

Ovo su datumi za posljednje pomrčine Ovan-Vaga:

20.4.2023.: pomrčina sunca u znaku Ovna

14.10.2023.: pomrčina sunca u Vagi

25.3.2024.: pomrčina punog Mjeseca u Vagi

8.4.2024.: pomrčina sunca u znaku Ovna

Imamo još jednu pomrčinu Ovan-Vaga prije nego što se ciklus završi. Ova pomrčina dogodit će se 14. ožujka/marta 2025. Nakon što ova pomrčina završi, trebali bismo imati jasniju sliku o tome kako nas je ciklus pomrčine Ovan-Vaga vodio da podignemo razinu i transformiramo naš svijet.

ATMA/foreverconscious/


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh