Crna hronika

Italijani ekspresno uhapsili lopova iz BiH, odao ga jedan čudan detalj

Pripadnici rimske policije uhapsili su državljanina Bosne i Hercegovine (35) koji je napao, a zatim i opljačkao čovjeka u rimskoj ulici Via dela Magliana.

Karabinjer - Ilustracija/Nezavisne.com

Pripadnici rimske policije uhapsili su državljanina Bosne i Hercegovine (35) koji je napao, a zatim i opljačkao čovjeka u rimskoj ulici Via dela Magliana.

Naime, sve se desilo u par sekundi kada je državljanin BiH s leđa napao žrtvu, a zatim mu skinuo sav nakit koji je imao na sebi.

Žrtva je pokušala da ga uhvati, ali je pobjegao. Međutim, žrtva je već tada dobro zapamtila lice lopova, jer nije bio maskiran, a imao je i detalj koji ga je odavao.

Kada došao u policijsku stanicu da prijavi napad i krađu, policijski službenici su mu pokazali registar već poznatih kriminalaca, a ovaj Italijan je u sekundi prepoznao lopova, jer je imao više nego očigledan strabizam.

Nakon ove identifikacije, policija je već dobro znala o kome se radi, jer je ovaj bh.državljanin u više navrata bio u njihovoj policijskoj stanici.

Nakon kratke potrage, a znajući lokacije na kojima se obično kreće, policija je ekspresno uhapsila ovog kriminalca. Protiv njega je podnesena prijava za tešku krađu i fizički napad, pišu nezavisne.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh