Internet

WhatsApp planira nove efekte kamere

​Pored osnovnih filtera, WhatsApp je integrisao funkciju promjene pozadine koja je ranije bila namijenjena samo video pozivima.

WhatsApp - ilustracija financa.ba

WhatsApp pokreće novo ažuriranje kojim uvodi funkciju primjene efekta na kameru. To označava značajno poboljšanje i za fotografije i za snimanje video zapisa. Ova funkcija se trenutno uvodi u odabrane beta testere.

Novouvedeni efekti se nadovezuju na prethodna ažuriranja, uključujući AR funkcije za video pozive, prenose Nezavisne.

Prema prvim informacijama, efekti su dizajnirani da poboljšaju cjelokupno korisničko iskustvo pružanjem kreativnih alata. Korisnici sada mogu da personalizuju svoje fotografije i video zapise pomoću različitih filtera, što olakšava snimanje.

Kada korisnici otvore interfejs mogu pronaći novo dugme filtera koje pruža mogućnost jednostavne primjene efekta samo jednim dodirom, prenosi “PCpress”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh