Svaštara

Stručnjakinja: Ove tri poze će najviše razočarati žene u intimni odnosima

Neke poze u seksu su previše ‘razvikane’, a nikako ne zaslužuju da se o njima toliko priča. Stručnjakinja za veze i seks iz Amerike otkrila je koje su tri poze najgore za žene

vodjenje ljubavi - Shutterstock

Dr. Emily Morse (50) iz Michigana, na Instagramu je podijelila tri poze za koje ona misli da su puno gore nego što se o njima govori – pogotovo za žene.

– Postoje neke aktivnosti u seksu koje zvuče puno zabavnije nego što to uistinu jesu. Naravno, u porno filmovima možda izgledaju dobro, ali u stvarnom životu to nikako nije slučaj. Dobar seks je onaj u kojem se osjećate dobro, a ne samo onaj koji izgleda dobro. Seks scenariji koji djeluju zabavno u teoriji, ali u praksi su grozni, pogotovo za žene su: seks pod tušem, poza 69 i obrnuta kaubojka – rekla je Morse.

Svoje pratitelje pitala je slažu li se s njezinim mišljenjem i postoje li još neke aktivnosti u seksu koje bi dodali na popis.

Neki su komentirali kako je i seks na plaži prilično grozan, dok su neki isto rekli i za seks u bazenu ili jacuzziju. Jedan je dodao da mu je najgore kada netko želi mijenjati poze svakih 10 sekundi, prenosi 24sata.

Ipak, bilo je i onih žena koje se nikako nisu složile s Emily.

– Meni je obrnuta kaubojka odlična – komentirala je jedna pozu u kojoj žena sjedi na muškarcu okrenuta mu leđima, a druga je dodala da voli i pozu 69, kada par leži jedno na drugom i uzajamno se oralno zadovoljavaju, ali i seks pod tušem, ako ima dovoljno mjesta, piše The Sun.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh