Muzika

Poznati pjevač iznenada preminuo u 34. godini

Iznenada je preminuo slavni pjevač Jack Colnwell , 3. oktobra.

Jack Colnwell - instagram

Jack Colnwell je bio australijski muzičar koji je svirao klavir, gitaru i uz to je pjevao. Čitav život se bavio muzikom.

Bio je poznat po svojim zanimljivim nastupima i po tome da je bio izuzetan talenat za muziku. Njegova iznenadna smrt je pogodila mnoge fanove.

Za vrijeme svoje smrti dovršavao je svoj novi album i nebitno da li će taj album ugledati svjetlo dana, to neće promijeniti činjenicu koju je Jack ostavio ogroman kulturološki trag na australsko društvo.

Poznat je bio i po svom optimističnom duhu gdje se borio kao nezavisni umjetnik borio sa mnogim izazovima koje imaju i njegovi vršnjaci i ljudi koji na sličan način zarađuju.

U jednom intervjuu je rekao da je teško, ali da ima osjećaj da ga dobro čeka tu iza ćoška,sarajevo. prenosi Radiosarajevo


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh