Estrada

Karleuša gostovala u liveu Bake Praseta, prikupili skoro 15.000 eura za unesrećene u poplavama

Jelena Karleuša sinoć je gostovala u liveu Bake Praseta. Njih dvoje su uspjeli prikupiti skoro 15 hiljada eura za unesrećenim u poplavama u Bosni i Hercegovini.

Jelena i Bogdan - Screenshot - YOUTUBE

Live je pratilo skoro 200.000 ljudi. Video je dosad pregledan više od milion puta te je zauzeo prvo mjesto trendinga u našoj zemlji. Karleuša i Baka su naveli da će sav novac biti doniran unesrećenima. Cilj im je bio prikupiti 20.000 eura, a pratitelji su prikupili 14.540 eura.

Baka se na kraju zahvalio svima koji su odlučili pomoći te naveo da će on uplatiti još 10.000 eura. U ovoj akciji učestvovale su i druge poznate ličnosti koje su se uključile u live, prenosi KLix.

Među njima su Igor Panić, poznatiji kao Nucci i Mihajlo Veruović, poznatiji kao Voyage. Uplatili su po 1.000 eura. Karleuša je i ranije izrazila solidarnost sa žrtvama poplavama, prenosi KLix.

“Duboko suosjećam s narodom koji je stradao u BiH! Donirat ću novac, a koristim priliku da pozovem sve da zajedno pomognemo ugroženima jer samo zajedno možemo da ublažimo sav ovaj užas i nesreću”, napisala je na Instagramu i podijelila apel Pomozi.ba.

Novac ugroženima možete donirati pozivom na broj 17039, direktno na stranici Pomozi.ba, kao i uplatama na transakcijski račun. Crveni krst u FBiH je također otvorio humanitarni broj 17023, a navode da se uplate mogu vršiti i na namjenski račun 1340011130004680 – ASA Banka d.d. Sarajevo.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh