Region

Totalni obrt na suđenju: Dječak ubica je rekao nešto što niko nije očekivao – u sudnici zavladao muk

Dečak optužen za masakr u školi “Vladislav Ribnikar”, šokirao je danas sve prisutne na suđenju.

Prema nezvaničnim informacijama koje je preneo Informer, dečak je tokom svedočenja navodno prebacio krivicu za masovno ubistvo, počinjeno 3. maja, na svoje roditelje.Izvor blizak sudskim krugovima otkriva da je dečak izjavio kako je majka konstantno vršila pritisak na njega da bude najbolji u svemu.

Rekao je da se često ljutila i vikala kada nije postizao očekivane rezultate, te da je upravo njeno ponašanje bilo ključni okidač zbog kojeg se odlučio na tragični čin – tvrdi izvor Informera.

Dalje, izvor navodi da je dečak izazvao šok u sudnici kada je govorio o svom ocu.On je praktično prebacio svu krivicu na oca, naglasivši da, da nije imao pristup njegovom pištolju, ne bi počinio zločin – dodaje izvor.

Danas je prvi put maloletni ubica izvezen iz ustanove u kojoj boravi kako bi se suočio sa porodicama žrtava. Sledeće ročište zakazano je za 17. oktobar u Specijalnom sudu u Beogradu, Ustanička ulica.Podsetimo, u Specijalnom sudu u Beogradu danas je ispitivanjem maloletnog dečaka koji je 3. maja izvršio masovno ubistvo u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”, nastavljeno suđenje njegovim roditeljima,piše Srbijadanas

Prema saznanjima Srbije Danas, pitanja dečaku postavljali su sudija, tužilac, punomoćnici oštećenih, kao i jedan član porodice stradalih. Maloletnik je svedočio iz sudnice, stojeći za govornicom, jer nema status posebno osetljivog svedoka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh