Svaštara

Za tri znaka stiže obilje novca i(li) ljubavne čarolije

Počelo je retrogradno kretanje Jupitera, planete obilja i prosperiteta, koje će trajati do kraja godine, a ova tri znaka horoskopa će imati najviše koristi od tog perioda.

Shutterstock

Iako retrogradno kretanje često izaziva osjećaj stagnacije, za neke znakove horoskopa to može biti vrijeme kada im se sreća osmjehne i život se preokrene naglavačke na najbolji mogući način.
1. Blizanci

Blizanci, pripremite se za period izuzetne sreće i unutrašnjeg mira. Retrogradni Jupiter donosi vam mudrost i sposobnost da sagledate svoje želje iz novog ugla. Mnogi će Blizanci u ovom periodu pronaći unutrašnju snagu i inspiraciju koja će ih usmjeriti ka velikim životnim promjenama.

Poslovne prilike koje su vam ranije bile nedostižne sada će se otvoriti i pružiti vam šansu za napredovanje. Očekujte ne samo finansijski napredak, nego i duboko zadovoljstvo u ličnom životu – bilo kroz nova prijateljstva ili kroz skladnije odnose sa porodicom.
2. Strijelac

Za Strijelce, retrogradni Jupiter znači povratak izgubljenim snovima i otvaranje novih prilika. Kako je Jupiter vaša vladajuća planeta, njegovo retrogradno kretanje donosi pozitivne promjene i razne avanture.

Strijelci će osjećati pojačanu želju za istraživanjem svijeta, ali i suočavanje sa prošlošću. U ovom periodu, neki će pronaći pravu ljubav ili obnoviti strasti u postojećim vezama. Na poslu, retrogradni Jupiter će vam omogućiti da maksimalno iskoristite pružene prilike, a ulaganja koja sada napravite mogu vam se dobro isplatiti u budućnosti.
3. Ribe

Ribe, retrogradni Jupiter vas podstiče da se oslobodite ograničenja i otkrijete svoje skrivene talente. Ova planeta otvara vrata za lični razvoj i emocionalno iscjeljenje, što vam može donijeti unutrašnji mir i nove uvide. Mnogi će osjetiti nalet inspiracije i kreativnosti koji će ih podstaći da se upuste u nove projekte ili čak pronađu potpuno novu karijeru.

Na ljubavnom planu, ovaj period može donijeti priliku da privučete srodnu dušu ili poboljšate postojeću vezu. Pripremite se za iznenadne promjene koje će vam donijeti šansu za život ispunjen radošću i ostvarenjem vaših snova.

Uživajte u ovom periodu pozitivne energije i zapamtite – retrogradni Jupiter može vam pomoći da promijenite perspektivu i započnete novo, srećnije poglavlje u svom životu, piše Glossy.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh