Svijet

Horor: Nakon što je ukrao očev pištolj, dječak pronađen mrtav kod napuštene farme

Italijanske vlasti otvorile su danas istragu o mogućem samoubistvu i zlostavljanju nakon što je 15-godišnji dečak pronađen mrtav kod napuštene farme…

Italijanske vlasti otvorile su danas istragu o mogućem samoubistvu i zlostavljanju nakon što je 15-godišnji dečak pronađen mrtav kod napuštene farme u mjestu Montinjano, u provinciji Marke.

Dječakovi roditelji prijavili su juče njegov nestanak nakon što je ukrao pištolj svog oca, inače policajca, i napustio porodičnu kuću, prenijela je Ansa.

Tužioci u obližnjem gradu Ankoni otvorili su istragu povodom smrti tinejdžera za koga vjeruju da je možda bio zlostavljan.

Naređena je autopsija, kao i zaplijena dječakovog telefona koji će analizirati karabinijeri.

Njegovo tijelo pronađeno je, nakon opsežne potrage policije, a lokalne škole bile su obavještene da ne dozvole učenicima da napuštaju školsku zgradu zbog straha da bi jdečak mogao predstavljati prijetnju po druge, piše Tanjug.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh