Svaštara

Novembar će biti najopasniji mjesec: Astrolog objašnjava kako da izračunate lični broj i otkrijete šta vas očekuje

Numerološki pregled za novembar: Kako se ne izgubiti u najopasnijem mjesecu 2024. godine.

Horoskop - profimedia

Numerološki pregled za novembar donosi nam Kristina Egiazarova, koja objašnjava kako da izračunate svoj lični kod i otkrijete šta vas očekuje u narednom mjesecu. Trenutno se nalazimo u godini karme. Iako su mnogi na početku 2024. godine sumnjičavo gledali na ovu ideju, sada, pred kraj godine, neki su već osetili uticaje ovog perioda. Prema numerologiji, 2025. godina će biti godina završetaka. Upravo zato, ove dve godine su ključne za rad na sebi i pravilno izvlačenje pouka iz dosadašnjih iskustava.

Da biste na najbolji način proživeli posljednje mjesece 2024. godine, Kristina Egiazarova je pripremila prognozu za novembar, gostujući na YouTube kanalu Tagira Arslanova. Svako od nas ima svoj jedinstveni kod, koji se formira na osnovu datuma rođenja.

Evo kako da izračunate svoj kod: saberite dan i mjesec rođenja. Na dobijeni zbir dodajte još jedan. Na primjer: 13+5+1=19. Ako dobijete dvocifren broj, sabirajte dalje dok ne dobijete jednocifren broj: 1+9=10. U numerologiji se nula ne računa, pa vam ostaje 1. Kada dobijete svoj kod, pogledajte svoj numerološki pregled za novembar:

1. Ako ste dobili broj 1: Vaš lični pregled za novembar nagoveštava početak nove faze. U ovom mesecu sve će biti novo za vas. Trebalo bi da započnete nove projekte i poduhvate. Vaše sposobnosti za timski rad biće na ispitu, jer će vas mnogi ljudi tražiti za partnerstvo. Možda će vaš suprug ili partner zatražiti da provodite više vremena zajedno. Važno je izbegavati svađe i egoistične stavove poput „ja sam najpametniji i najvažniji“, jer bi u suprotnom mogli završiti usamljeni. Često, oni sa brojem 1 ostaju sami iz različitih razloga – neki zbog odlaska drugih, a neki zbog uništenih odnosa. Zato je ključno da budete otvoreni za sve nove odnose koji će se pojaviti. Svemu recite „da“.

2. Ako ste dobili broj 2: Vaš numerološki pregled za novembar govori o potencijalnim konfliktima. Očekujte moguće nesuglasice sa majkom ili decom, posebno ženske osobe. Ovo vas može emotivno opteretiti, pa je važno da se pripremite. Svađe se mogu proširiti i na komšinice ili šefice. Najvažnije je da ne padnete u stanje žrtve, ne pravdate se i ne sažaljevate sebe. Umesto toga, distancirajte se od negativnih situacija i učvrstite svoju unutrašnju stabilnost. Takođe, novembar može doneti trudnoću ili brak. Numerološka prognoza obećava i sudbonosni susret koji nikako ne smete propustiti.

3. Ako ste dobili broj 3: Ako vam se pojavi trojka, važno je da se istaknete. Biće vam pružena prilika da pokažete sebe, da se izrazite, možda da negde javno nastupite ili konačno kažete ono o čemu ste dugo ćutali. Ključno je da to uradite. Ako ne iskoristite ovu priliku, u narednih 3-7 meseci ćete osećati blokade i stagnaciju u razvoju. Zato ne propustite novembar ako vam stoji trojka. Generalno, ovo je godina majke, pa obratite pažnju na odnos sa decom. Oni mogu biti slabog zdravlja ili se osećati lošije u novembru. Pokažite im maksimalnu ljubav i pažnju.

4. Ako ste dobili broj 4: Četvorka označava zdravlje. Svi hronični problemi mogu se pogoršati: „Možda ćete se osećati loše, brzo se zamarati. Mogu se javiti problemi sa kostima, zglobovima, kičmom, zubima, i uopšte sa celim koštanim sistemom. Važno je da se što više odmarate.“ Potrudite se da novembar, koji će vam biti povoljan po pitanju finansija, iskoristite da zaradite novac uz manje truda i vremena. Ako savladate ovaj izazov, vaš prihod će rasti. Ali, ako pokušate da radite previše u želji da mnogo zaradite, mogli biste se razboljeti.

5. Ako ste dobili broj 5: Ako vam u novembru stoji petica, to je mjesec u kojem je važno učiti. Upoznaćete učitelja ili pronaći kurs. Prihvatite ovu priliku. Petica nosi naglašenu mušku energiju, kao „ovako može, ovako ne može, ovako je ispravno, ovako nije“. Numerološki prognoza za novembar upozorava da problemi mogu doći od muškaraca ili državnih organa, što može rezultirati kaznom, tužbom ili nečim neprijatnim.

6. Ako ste dobili broj 6: Šestica je broj porodice. Trebalo bi da jačate odnos sa suprugom ili suprugom. Provedite što više vremena zajedno i unesite što više topline, ljubavi i udobnosti u svoj dom. Ako nemate partnera, idite na sastanke i posvetite vrijeme svom izgledu.

7. Ako ste dobili broj 7: Sedmica govori o tome da je ovo savršen mesec za putovanja, selidbe i postizanje novog nivoa u životu. Nemojte stagnirati — ne smete sedeti na jednom mestu. U suprotnom, možete se razboleti, a temperatura vam može porasti. U sedmici često dolazi do svađa sa bližnjima, pa je važno da budete u pokretu. „Preporučujem vam da otputujete sami na neki retreat u Himalaje. Tada će mesec biti savršen“, šali se Kristina.

8. Ako ste dobili broj 8: Osam je mjesec finansija. Novac može doći u velikoj meri, ali može i otići. Ako osmica donosi pozitivan ishod, to znači da prolazite kroz svoje finansijske lekcije koje su vam zapisane u datumu rođenja. U suprotnom, prevaranti ne spavaju — možete izgubiti novčanik, novu stvar ili se neki vredan predmet može pokvariti.

9. Ako ste dobili broj 9: Devetka predstavlja mjesec završetka u novembru, kada je važno da se povučete, smirite i sumirate svoj život. Takođe, meditirajte i posvetite više vremena svom tijelu. Numerološki prognoza za novembar sugeriše da će vam, što više budete praktikovali tjelesne vježbe i rad na svom unutrašnjem stanju, sljedeći mjesec proteći bolje, piše stil.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh