Svaštara

Dosljedni su i pošteni: Ova dva horoskopska znaka nikada vas neće iznevjeriti

Dok neki horoskopski znakovi lako promijene mišljenje ili nestanu kada postane gusto, postoje oni na koje se uvijek možete osloniti.

Sreća - Thinkstock

Dok neki horoskopski znakovi lako promijene mišljenje ili nestanu kada postane gusto, postoje oni na koje se uvijek možete osloniti. Ti znakovi su poput sidra koje drži sve na mjestu, bez obzira na izazove. Dosljedni su, iskreni i vjeruju u svoje riječi – kada oni nešto obećaju, to postaje zakon. Bez obzira na situaciju, oni su tu da pruže podršku i zadrže povjerenje. Tko su ti horoskopski znakovi koji nas nikada neće iznevjeriti? Upoznajmo dva najodanija i najčvršća znaka zodijaka.

Bik

Kad je riječ o lojalnosti i pouzdanosti, Bik je uvijek na vrhu liste. Njihova odanost i dosljednost čine ih prijateljima i partnerima na koje se možeš osloniti u svakoj situaciji. Bik neće iznevjeriti, neće odustati i nikada neće iznevjeriti tvoje povjerenje. Ako ti obećaju nešto, oni će to ispuniti, makar morali preskočiti planine. Za njih je riječ svetinja, a lojalnost najvažnija vrijednost u odnosima.

Bikovi su poznati po svom racionalnom i mirnom pristupu, a kad dođe do krize, oni su ti koji ostaju staloženi i smireni. Njihov prijateljski krug možda nije velik, ali onima koje puste u svoje srce pružit će bezuvjetnu podršku. Bik ne poznaje prevare ni dvosmislenost – s njima znate na čemu ste. Ako vam kažu da su tu za vas, ne morate se bojati da će nestati. Bik je stijena koja stoji nepokolebljivo, bez obzira na oluju.

Jarac

Jarac je pravi primjer stabilnosti, dosljednosti i poštenja. Njihova riječ vrijedi više od zlata, a kad se obvežu na nešto, to je za njih gotovo kao zavjet. U svijetu u kojem se sve brzo mijenja, Jarci su poput čuvara vrijednosti na koje se uvijek možete osloniti. Oni će uvijek igrati pošteno i nikada vas neće ostaviti na cjedilu. Ako im povjerite svoj problem, Jarac će vam pomoći na najracionalniji i najpošteniji način.

Za Jarca su vrijednosti poput odgovornosti, pouzdanosti i časti ključne – nema pregovora. Kada Jarac kaže da je tu za vas, to zaista i misli, a njegova podrška je konkretna i trajna. U poslu, prijateljstvu ili ljubavi, Jarac je uvijek oslonac, netko tko vodi računa o dugoročnom uspjehu i sigurnosti. Iza njegove ozbiljnosti krije se veliko srce koje nikada neće iznevjeriti one koje cijeni. Jarci su vaši najbolji saveznici jer kod njih ništa nije površno – sve je iskreno, dosljedno i pošteno, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh