Svaštara

Pet horoskopskih znakova koji su najgori u flertu

Flert je poput igre – treba vam malo šarma, opuštenosti i onaj neuhvatljivi “klik” s drugom osobom.

Flert - Medium.com

Flert je poput igre – treba vam malo šarma, opuštenosti i onaj neuhvatljivi “klik” s drugom osobom. No, neki horoskopski znakovi jednostavno nisu rođeni za to. Bilo da se radi o nespretnim pokušajima šale ili potpunom promašaju u čitanju signala, ovi znakovi često završavaju s crvenilom na licu i nevjerojatnim pričama o “flertu” koji je pošao po zlu. Donosimo vam pet horoskopskih znakova koji se jednostavno ne snalaze u zavodničkoj igri i objašnjavamo zašto su baš oni najgori u flertu.

Djevica

Djevice su poznate po svojoj analitičnosti i perfekcionizmu, što im nikako ne ide u prilog kada je flert u pitanju. Umjesto da opušteno krenu u razgovor, Djevica će u glavi proći cijelu listu potencijalnih pogrešaka koje bi mogla napraviti – od toga kako joj izgleda kosa do pitanja je li izgovorila točnu rečenicu. U njihovom svijetu nema mjesta za spontanost, pa flert brzo postaje neugodan razgovor pun tehničkih detalja. Djevice su previše zauzete analizom situacije da bi se opustile i uživale u igri zavođenja, zbog čega često završavaju kao najgori flert majstori Zodijaka.

Jarac

Jarci su praktični, ozbiljni i često fokusirani na karijeru, pa im flert dolazi kao nešto što jednostavno nije na dnevnom redu. Flert doživljavaju kao gubljenje vremena, a njihova suzdržana priroda čini ih hladnima i distanciranima. Kada Jarac pokuša zavoditi, to često izgleda kao poslovni razgovor – previše formalno i bez emocionalne topline. Iako su Jarci fantastični u organiziranju života i vođenju projekata, u zavođenju jednostavno nemaju tu iskru koja bi ih učinila privlačnima. Njihov “šarm” obično se svodi na suhoparne izjave i promišljene komplimente koji su više taktički nego spontani.

Rak

Rakovi su osjetljivi i emotivni, što često vodi do toga da u flertu djeluju previše ozbiljno ili previše vezano. Umjesto da se opuste i zabave, Rakovi će ući u flert s nadom da pronađu ljubav svog života, što često plaši drugu stranu. Njihova urođena želja za stabilnošću i sigurnošću čini ih lošim majstorima flerta jer će već u prvih nekoliko minuta razgovora početi planirati budućnost i analizirati svaki detalj interakcije. Dok neki znakovi uživaju u zavođenju bez pritiska, Rakovi ne mogu izdržati napetost igre, a rezultat je često neugodno povlačenje ili pretjerana emocionalna povezanost.

Bik

Bikovi su stabilni i postojani, ali kada je u pitanju flert, ponekad su jednostavno previše spori i tromi. Njihova potreba za sigurnošću i opreznost u vezi s novim situacijama čini ih suzdržanima kada bi trebali biti spontani i zavodljivi. Umjesto da brzo odgovore na flert i pokažu zainteresiranost, Bik će radije promatrati situaciju, vagati sve opcije i čekati savršeni trenutak – koji obično nikada ne dođe. Njihova pasivnost i sklonost rutini ne čine ih prirodnim zavodnicima, a često će propustiti prilike jer jednostavno ne znaju kako povući prvi potez.

Vodenjak

Vodenjaci su briljantni mislioci i inovatori, ali flert? Pa, tu baš i nisu najbolji. Njihova sklonost intelektualnim raspravama i čudnim temama može u flertu djelovati zbunjujuće ili previše nekonvencionalno. Dok drugi znakovi idu s klasičnim komplimentima ili zavodljivim osmijesima, Vodenjak će vas možda pokušati osvojiti razgovorom o najnovijim teorijama kvantne fizike ili idejama o društvenim promjenama. I dok je njihova originalnost šarmantna, često im nedostaje onaj suptilni dodir romantike koji je ključan za uspješan flert. S Vodenjakom se može činiti kao da vodite intelektualnu debatu umjesto da uživate u opuštenom zavođenju, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh