Svaštara

Mjesečni horoskop za novembar 2024. godine: Poslije raspada veza i brakova, konačno dolazi sretniji period, jedan znak će posebno uživati

Sprema se nalet divne energije…

Horoskop - Shutterstock

Ovan

U novembru 2024. godine, Ovan može očekivati pozitivne poslovne prilike zahvaljujući Veneri u Strijelcu, koja olakšava dobijanje kredita i poslovnu saradnju. U ljubavi, energija Strijelca donosi zabavu i nove avanture, idealno vreme za putovanja sa partnerom. Zdravlje zahtjeva promjene u dnevnoj rutini kako biste se oslobodili iscrpljenosti.

Bik

Bikovi bi trebalo da preciznije definišu svoje finansijske ciljeve kako bi postigli željene rezultate pre retrogradnog Merkura krajem meseca. U ljubavi, prelazak Venere u Jarca donosi želju za stabilnošću, pa će biti prilike za analizu trenutnih veza. Zdravlje će se poboljšati vežbanjem joge, što će smanjiti stres.

Blizanci

Blizanci će u novembru doživeti finansijski uspeh, zahvaljujući punom Mesecu u svom znaku. U ljubavi, Merkur i Venera podstiču avanturu i zabavu, idealno vreme za upoznavanje novih ljudi. Zdravstveni savet je da se fokusiraju na meditaciju i smanjenje stresa.

Rak

Rakovi će u novembru videti plodove svog truda u finansijama, što će im omogućiti otplatu dugova ili investicije. U ljubavi, emocije će biti izraženije, pa je važno razmisliti o potrebama u vezi. Zdravlje zahteva selektivnost u društvenim odnosima, birajući one koji donose pozitivnost.

Lav

Finansijska situacija za Lavove će se poboljšati, ali bi trebali raditi na povećanju prihoda umesto panike zbog oskudice. U ljubavi, inspiracija i uzbuđenje će biti prisutni, pa je idealno vreme za izlazak. Zdravlje zahteva opuštanje i odmor, usmeravajući energiju na samopouzdanje.

Djevica

Djevice će se vratiti štedljivoj rutini zahvaljujući direktnom Saturnu, što će im pomoći da bolje upravljaju budžetom. U ljubavi, vrijeme je za selekciju partnera, a komunikacija će biti ključna. Zdravstveni savjet je da budu oprezni s savjetima drugih i slušaju sopstvene potrebe.

Vaga

Vage bi trebale biti oprezne s troškovima u prvoj polovini meseca, dok će u drugoj polovini štedljivost postati prioritet. U ljubavi, otvorenost prema novim ljudima može doneti uzbudljive prilike. Zdravlje će se poboljšati uživanjem u domaćim večerama koje pozitivno utiču na mentalno zdravlje.

Škorpija

Novac će biti važna tema za Škorpije, posebno sa punim Mesecom koji donosi mogućnosti dobitka. U ljubavi, proslava rođendana može dovesti do novih romantičnih veza unutar prijateljskog kruga. Zdravlje zahteva opuštanje i izbegavanje prekomernih reakcija na sitnice.

Strijelac

Strijelac će uživati u finansijskom olakšanju zahvaljujući Veneri, a socijalni život će biti dinamičan. U ljubavi, očekuju se nova poznanstva, dok će veza donijeti uzbuđenje. Zdravlje zahtjeva fokusiranje na istinski srećna prijateljstva.

Jarac

Jarac će morati da se suoči sa finansijskim obavezama, ali će štednja doneti buduću slobodu. U ljubavi, Venera u njihovom znaku privlači pažnju drugih, što može dovesti do značajnih veza. Zdravlje zahteva fizičku aktivnost i kratke pauze tokom radnog dana.

Vodolija

Vodolije bi trebale da ozbiljno pristupe svojim karijernim ciljevima i možda razmotre dodatnu edukaciju. U ljubavi, komunikacija će biti ključna za upoznavanje novih ljudi, dok je fokus na zajedničkim interesima preporučen. Zdravlje zahteva odmor i lični prostor za regeneraciju.

Ribe

Ribe će se konačno osjećati sigurnije u upravljanju svojim finansijama, pa je vrijeme za proslavu. U ljubavi, otvorenost u komunikaciji može donijeti dublje veze, a planiranje budućnosti sa partnerom biće inspirativno. Zdravlje zahtjeva borbu protiv nesanice kroz meditaciju i zdravije navike pre spavanja, piše naj žena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh