Svaštara

Supermjesec nastupa 15. novembra i donosi velike začkoljice: Koji znak Zodijaka će najviše “nastradati”?

Svaki znak će na svoj način osjetiti uticaj ovog moćnog lunarnog ciklusa, bilo kroz transformaciju, oslobađanje ili nove početke.

unsplash.com/silasvanovereem

Pun Mjesec koji se dešava 15. novembra donosi snažne energetske promjene i intenzivne emocije za sve znakove Zodijaka.

Ovaj astrološki događaj budi skrivene želje, ali i pomaže da se konačno razjasne situacije koje su dugo bile nejasne.

U vrijeme punog mjeseca, intuitivne i emotivne reakcije su pojačane, pa je važno oslušnuti unutrašnji glas.

Ovan

Pun mjesec donosi kulminaciju u poslovnom segmentu, gdje ćete morati donijeti važne odluke. Mogući su konflikti, pa se potrudite da ne reagujete impulsivno. Fokusirajte se na balans između privatnog i profesionalnog života.

Bik

Očekujte promjene vezane za obrazovanje, putovanja ili pravne poslove. Pun mjesec vas podstiče da izađete iz zone komfora i proširite vidike. Budite otvoreni za nove prilike i ne plašite se rizika.

Blizanci

Emocionalni i finansijski odnosi dolaze u fokus. Ovo je vrijeme za rješavanje dugova ili ulaganja. Moguća je promjena u načinu na koji percipirate zajedničke resurse sa partnerom ili porodicom.

Rak

Vaši partnerski odnosi će biti pod lupom. Pun mjesec donosi jasnoću u vezi sa vašim emotivnim potrebama i željama. Ako postoje problemi, sada je pravi trenutak za razgovor i rješavanje nesporazuma.

Lav

Posvetite se svom zdravlju i svakodnevnim obavezama. Ovo je idealno vreme za detoksikaciju, kako fizičku, tako i mentalnu. Pripazite na stres i pokušajte da uvedete zdravije navike u svakodnevnu rutinu.

Djevica

Pun mjesec osvijetljava vašu kreativnost i ljubavne odnose. Možete očekivati kulminaciju nekog ljubavnog ili kreativnog projekta. Budite otvoreni za izražavanje emocija i slobodno se prepustite zabavi.

Vaga

Porodična dinamika i odnosi u domu postaju intenzivniji. Pun mesec donosi priliku da riješite stare nesuglasice i uspostavite mir u svom privatnom životu. Moguće su promjene u stambenom prostoru ili selidba.

Škorpija

Vaša komunikacija i odnosi sa okolinom dolaze u centar pažnje. Budite pažljivi u izražavanju svojih misli, jer može doći do nesporazuma. Ovo je pravo vrijeme da se fokusirate na pregovore i dogovore.

Strijelac

Finansije i samopouzdanje su glavne teme. Pun mjesec donosi priliku da stabilizujete svoj budžet ili promijenite način na koji zarađujete novac. Takođe, ovo je idealno vrijeme za preispitivanje vaših vrednosti.

Jarac

Ovo je vaš trenutak! Pun mjesec u vašem znaku donosi intenzivna osećanja i želju da se oslobodite starih obrazaca ponašanja. Ovo je vrijeme kada trebate jasno da postavite granice i fokusirate se na lični rast.

Vodolija

Intuitivno ćete osjetiti potrebu za povlačenjem i introspekcijom. Pun mjesec vam donosi priliku da se oslobodite starih emotivnih rana i okrenete se budućnosti. Posvetite se unutrašnjem miru i duhovnom rastu.

Ribe

Pun mjesec osvjetljava vaše prijateljstvo i društvene odnose. Ovo je period kada ćete jasno videti ko su vaši pravi prijatelji i kakvi su vaši ciljevi u budućnosti. Moguće su promjene u grupama ili timovima kojima pripadate, piše glossy.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh