Tenis

NOVAK ĐOKOVIĆ OTKRIO ŠTA PIJE SVAKO JUTRO

Prvi teniser svijeta Novak Đoković odlučio je da sa svojim pratiteljima na Instagramu podijeli svoju jutarnju naviku koju nikada ne propušta.

Novak Đoković - HelloMagazine.com

Dobro jutro svima. Dakle, ovako ja započinjem svaki svoj dan. Najprije uzmem malo tople mineralne vode s limunom i limetom. Potom zavirim u svoj omiljeni pretinac u frižideru, gdje držim zelene stabljike celera. Njih ubacim u sokovnik za hladno cijeđenje kako bih dobio sok od celer, a otkriva Novak, piše “Azra“.

Prema njegovim riječima, najbolji način da se započne dan jeste popiti ovaj sok natašte.

Ovaj sok je pun minerala, soli i još neotkrivenih elementa koji čiste vašu jetru. Čini čuda, kako za mene i moju ženu, tako i za našu djecu. Doduše, oni ga ne uzimaju čistog, već s dodatkom soka od krastavca ili jabuke – otkrio je Nole iz Melbournea, gdje je spreman da osvoji još jedan Australian Open.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh