Estrada

Kad pjevaju zajedno desi se magija: Veseli Bosanci samo zajedno osvajaju i zvuče perfektno

Veldina Alibegić i Sado iz Velike Kladuše sinoć su se našli u duelu sa Elenom Milenkovskom iz Makedonije, koju je pripremala Ana Bekuta.

No image - Haber.ba

Stručni žiri pomno je pratio jedini takmičarski duo i dok su im pjevali dobro su se zabavljali pogotovo u drugoj veseloj pjesmi “17 mi je godina” od Hari Mata Harija.

Direktno u četvrdi krug prošla je Elena sa pet glasova, a Veldina i Sado su otišli u baraž,prenosi Senzacija

“Veselo društvo pomahnitali adolescenti i bez*uda labudica. Moja dva glasa jer sam hjela da kažem da nisam znala kome da dam glas. Veseli Bosanci kad pjevaju zajedno i samo kad pjevaju zajedno zvuče perfektno”, opisala je dueliste ispred sebe, i ovako opravdala svoje glasove koje je dala i Elene, ali i Veldini i Sadi Jelena Karleuša i dodala:

“Ona (Elena op.a) je bolji pjevač, ali energija, harizma, interesantnost šou-a je na strani njenih konkurenata”, dodala je JK i potvrdila ono što je rekla Viki da se desi magija kad Veldina i Sado pjevaju zajedno.
U baražu, ovo dvoje mladih, simaptičnih bh. pjevača nije uspjelo udovoljiti zahtjevima stručnog žirija, ali će definitivno ostati upamćeni kao veseljaci koji su napravili pravi show kad god su se pojavili na sceni Granda.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh