Priprema se jednostavno, samo smučkate sastojke i gotovo, piše “Cooking“.
Tepsija 30×20 cm
Sastojci:
Za Biskvit:
250 g brašna
50 g mljevenih lješnika
1 kašičica praška za pecivo
250 ml mlijeka
110 ml ulja
3 jajeta
10 g vanilin šećera
100 g šećera
Preliv:
200 ml mlijeka
1 kašičica cimeta
100 g čokolade
50-100 g šećer
10 g vanilin šećera
100 g mljevenih lješnika
Priprema:
Upustvo za pripremu pogledajte u videu:
NAPOMENA: Video
materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet
servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu
vlasništvo portala Haber.ba i portal
Haber.ba ne
odgovara za njihov sadržaj i autorska
prava.
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i
ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore
komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog
izražavanja. Portal Haber.ba zadržava
pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja -
Više o Uslovima korištenja...