Svaštara

3 horoskopska znaka na koja će najviše uticati mlad Mjesec: Vaša sudbina počinje polako da se mijenja nakon 15. novembra

Evo na koja 3 horoskopska znaka će najviše uticati mlad Mjesec u znaku Škorpije:

Mlad mjesec -Astrosudbina.com

Novembarski mlad Mesec u znaku Škorpije od 15. novembra donosi energiju sjenki – trenutak kada ćemo morati da se osvrnemo na prošlost i zavirimo u dubinu svoje duše.

Suočit ćemo se sa najranjivijim osjećanjima, ali ćemo se napokon osloboditi meotivnog nereda iz prošlosti i započeti novo životno putovanje.

Tokom mladog Mjeseca događa se i magičan spoj Jupitera i Plutona. Ovaj položaj planeta podstiče nas da iskoristimos voju veliku unutrašnju mudrost, bolje upoznamo svoje emocije i očistimo energiju.

Evo na koja 3 horoskopska znaka će najviše uticati mlad Mjesec u znaku Škorpije:

BIK

Imate priliku da prihvatite nove i pozitivne promjene koje vam život donosi, naročito na polju partnerskih odnosa. Učinite svoju ljubavnu vezu autentičnom, začinite je novom strašću, maštom i iskrama ljubavi. Iskrena i duboka komunikacija napokon vam donosi mir kada je riječ o ljubavi. Dozvolite sebi da budete ranjivi i napokon otvorite srce.

DJEVICA

Sve vaše akcije i reakcije tokom mladog Mjeseca u Škorpiji poprimaju intezitet sirove emocionalne iskrenosti. Iako ste znak koji uvijek daje prednost logici, sada ćete dozvoliti da osjećanja isplivaju na površinu. to će vam donjieti rasterećenje. Vaša emotivna strana će vas inspirisati za pozitivnu transformaciju.

STRIJELAC

Mlad Mjesec na vas utiče tako što vas podstiče da zavirite u dubinu svoje duše. Napokon pronalazite vreme za odmor i opuštanje. Tragove ka svom putu uspjeha potražite u starim, zaboravljenim snovima. Vrijeme je za dobre ideje i napredak – iskoristite ovu energiju, prenosi “Lovesensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh