Svaštara

Vjeruju u pravu ljubav: Horoskopski znakovi koji su najveći romantičari

Za njih je romantična ljubav bitna stvar.

Prava ljubav - Instagram

Iako se način ljubavnih sastanaka i izlazaka uveliko promijenio, i dalje postoje ljudi koji vjeruju da prava ljubav postoji i čekaju svoju posebnu osobu. Oni su veliki romantičari i ne vole ležerne “dejtove” ni odnose.

Prema astrologiji, postoji pet horoskopskih znakova koji su veliki romantičari, kako prenosi Pinkvilla.

Bik

Bikovi vjeruju u ozbiljne, dugotrajne veze. Oni više vole ući polako u vezu i žele stvarno da se zaljube prije nego što stvari podignu na sljedeći nivo.

Strijelac

Dok ne pronađu onu posebnu osobu, Strijelci ne ulaze u veze. Ne vjeruju u povremena druženja i kombinacije, a spremni su doživotno, ako je potrebno, čekati svoju jedinu istinsku ljubav.

Jarac

Jarčevi su oduvijek romantičari. Zaljube se teško i intenzivno. Obožavaju sastanke i večere uz svijeće. Uvijek su spremni da ispune svaku želju svog partnera.

Vodolija

Žele biti iznenađeni darovima i pismima usred dana. Ne razumiju nov način sastanaka i žele biti potpuno posvećeni svojoj romantičnoj vezi.

Ribe

Žele da uživaju ​​u romansi i ​​u malim trenucima, umjesto da požuruju cijelu stvar. Vole da se stvari sporo odvijaju i žele intimnu i dugoročnu vezu, prenosi “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh