Svaštara

Horoskop za vikend: Ova 4 znaka očekuju velika iskušenja i rizik (do 4. januara 2021.)

Horoskop za vikend od 1. do 4. januara 2021. godine!

Horoskop - Novi list

Mjesec ispraća 2020. u velikom stilu iz znaka Lava. Tačno u ponoć, na prelasku iz stare u Novu Godinu Mjesec je na 2° Lava u tačnoj opoziciji sa Jupiterom na 2° Vodolije. To je i prvi aspekt koji će Mjesec napraviti u Novoj godini. Mjesec sa Jupiterom je uvijek znak za sreću i radost. Opozicija sa druge strane govori o nekom odbacivanju ili nerazumijevanju druge strane. Da bi došli do sreće koju nam Jupiter nosi, potrebno je odreći se previše naglašenog ega i potrebe da smo uvijek u pravu. Biti hrabar i svjestan sebe i svojih vrijednosti je uvijek pozitivno, ali samo ako nije na nečiju štetu. O tome da treba paziti na ljude oko sebe govori i aspekt – Mjesec kvadrat Uran, koji će se formirati kao drugi aspekt u Novoj godini.

Gordost i predrasude su veliko iskušenje za mnoge u 2021. Sukob i nerazumijevanje između starog i novog doba se tako za mnoge nastavlja i u narednoj godini. Takođe iz ova dva aspekta vidimo da će najviše promjena i izazova imati ljudi rođeni u znaku ili podznaku Vodolija, Lav, Bik i Škorpion. Sam 2 i 6 stepen govore da će se te promjene najviše dešavati preko 2,6,8 i 11.kuće. To su kuće koje govore o novcu, finansijama, zdravlju i višim idealima. Te promjene su lekcije za sve ljude rođene u bilo kojem znaku, ali ova četvorka će biti nosilac promjena, piše “Profesionalna astrologija“.

Svako vrijeme ima svoje glavne aktere i glavne glumce. Ako se prepoznate u ovim riječima, želim vam da glavnu ulogu u novoj predstavi Novog doba odigrate na najbolji način i da za to dobijete glavnu nagradu!

ŽELIM VAM SRETNU I USPJEŠNU NOVU 2021. GODINU!

U subotu će Mjesec iz znaka Lav praviti trigone sa Venerom i Marsom. Puno vatre donosi dobru atmosferu i dosta zabave. Uživajte u krugu svoje porodice ili sa bliskim prijateljima. U istom raspoloženju ćemo nastaviti i u nedjelju. Tada Mjesec prelazi u znak Djevica i mnogi će osvijestiti da je bilo previše hrane i slatkiša u prethodnim danima i da treba da više povedu računa o svom zdravlju. Polako se vraćamo starim navikama i svojoj svakodnevnoj rutini. Bliži se početak nove radne nedelje, prve u Novoj 2021. i mnogi su spremni da u radnom okruženju sa svojim kolegama obilježe početak novog ciklusa!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh