Svaštara

KENANU JE JUČER UMRO OTAC, A EVO GDJE SE SINOĆ POJAVIO: Oči pune suza, svi gledaju ovaj snimak i plaču (VIDEO)

Sarajevskom manekenu i učesniku rijaliti programa “Zadruga” Kenanu Tahiroviću jučer je preminuo otac od posljedica koronavirusa.

Uprkos tome što je saznao da je izgubio oca, Kenan Tahirović se pojavio na Zadrugoviziji kako bi podržao svoju djevojku Rialdu Karahasanović.

On je sve vrijeme bio vidno utučen, ali je u jednom trenutku imao blagi osmijeh i potisnuo sve, kako bi u potpunosti podržao Rialdu na sceni.

Inače, mnogi su govorili da se Rialda i Kenan znaju od ranije iako su vezu započeli u rijalitiju. Kenanov brat jednom prilikom je otkrio detalje:

“Tačno je da su se Rialda i Kenan sreli na jednom od nastupa, ali mislim da tada nije bilo ništa između njih dvoje. Što se tiče nje, šta da kažem, ne znam koji je njegov tip djevojke. Ovo je prvi put da je sa pjevačicom u vezi. Iznenađen sam što je našao djevojku u rijalitiju, ali vjerovatno je pritisak zaslužan za to”, istakao je on nedavno za “Star”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh