Estrada

UHODILA KARLEUŠU I PISALA JOJ PORUKE: Takmičarka “Zvezda Granda” šokirala javnim priznanjem

Želi samo jedno od Jelene!

Jelena Karleuša - Screenshot

Tokom ovogodišnje sezone “Zvezda Granda” Slađa Zubčević je osvojila publiku fenomenalnim glasom, ali i nevjerovatnom neposrednošću. Svoju duhovitost najbolje je pokazala kada se na sceni pojavila vidno mršavija, a nakon konstatacije Saše Popovića da je očigledno “probušila kašiku”, tu istu mu je i poklonila usred emisije.

Ali ono što je nasmijalo publiku i što se sedmicama unazad prepričavalo svakako je “okršaj” sa Jelenom Karleušom koja je priznala da je Slađa “bombarduje porukama” i komentariše svaku njenu sliku, na šta joj je takmičarka iz Sarajeva odgovorila da ne može da odoli i da joj se sve njene objave dopadaju, kao i ona lično.

Koliko je i dalje opčinjena likom i djelom ove članice žirija najbolje svjedoče njene objave na Instagramu, gdje je sve češće hvali. Tako je nedavno odgovarala na pitanja svojih fanova, a jedno od njih je bilo – Kada bi mogla da se na jedan dan mijenjaš sa nekom zvezdom, koja bi to zvijezda bila?

– Jelena Karleuša kratko i jasno – odgovorla je Slađa i obrazložila zašto baš ona:

– Balkanska zvijezda, top ribetina koju mnogi pljuju i ne vole, a oči im ispadnu kad je ugledaju. Karijera za poželjeti, hitovi koji se slušaju godinama. Dvije divne kćerke. Vila, lova, ljepota, ta žena ima sve i drago mi je zbog toga.

Za kraj imala je samo jednu poruku za divu, a to je:

– Jelena, usvoji me. Ne moram jesti burek i meso, biću vegan, prenosi “Srbija Danas“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh