Film i TV

Dejan ušao za Dalilom u pušionicu – odmah uradio ovo: Dalila ne može da vjeruje svojim očima

Ostaje pri svom stavu!

Dejan i Dalila - Screenshot

Dalila Dragojević sjedila je u pušionici, a onda je ušao i Dejan Dragojević koji je samo pomjerio stolicu i okrenuo joj leđa. Ona je počela da mu se obraća, ali ju je on maksimalno iskulirao, prenosi Novi.

Okreni mi leđa i ti kad su i svi, što da ne? Bitno je da i dalje imaš osmijeh kad ti se obratim, to je najbitnije od svega. To što si me šutnuo bez razloga drugi put, to je već tvoj problem i što si radi sve namjerno da izazoveš u meni, ono što znaš da ne volim, pa si dobijao štipanje. Potrčao si da se požališ kako te ja štipam… Bitno je da si sretan dok si na drugim krevetima, to je najbitnije – pričala je ona.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh