Film i TV

EVO KO JE NOVI VOĐA ZADRUGE – ZADRUGARI OSTALI BEZ RIJEČI: Njega niko nije očekivao

Neočekivano!

senzacija

Nakon što je sinoć napustila Zadrugu 5, Tanja Jovićević je u studiju kod Dušice Jakovljević napisala pismo zadugarima u kojem je imenovala novog vođu, piše Novi.

Upravo je to pismo stiglo u Bijelu kuću, a Dejan Dragojević je uzeo da ga pročita, a prije toga se obratio bratu Davidu da se čuje sa Franom, ako mu nešto treba, a nakon toga je krenuo da čita pismo:

Dragi moji hvala vam na svemu, a posebno na zagrljaima kada su nam srca bila bliska. Vaš novi vođa je Nenad Aleksić Ša, i želim vam zanimljivu nedjelju. Pozdrav vaša TJ – glasilo je pismo.
Svi su bili iznenađeni njenim postupkom.

U video – prilogu pogledajte detaljnije:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh