Film i TV

MILAN MILOŠEVIĆ RASKRINKAO DALILU! Voditelj unio informaciju iz spoljnog svijeta – sasuo joj sve u lice u programu uživo

Voditelj “Zadruge” Milan Milošević poznat je kao neko ko nema dlake na jeziku, a često u Bijelu kuću unese informacije iz spoljnog svijeta.

Milan Milošević - Screenshot

Dalila je jednom prilikom ustala za crnim stolom i u programu uživo rekla kako ništa nije jela, međutim, Milan nije mogao da sluša kako laže, pa je uneo informaciju iz spoljnog svijeta i pred zadrugarima otkio da je Dragojevićka to jutro jela makarone.

– Ne znam kako se osjećam, vjerovatno bih povratila da sam nešto jela, ali pošto nisam ništa jela, onda ne mogu ni da povratim – govorila je Dalila nedavno, a Milan joj je odmah odbrusio:

– Jela si makarone jutros – odgovorio joj je Milošević, a video je postao viralan na društvenim mrežama, piše Informer.

@smehotres_liveAli Milan carina koji joj mrtav ladan kaze: Jela si makarone jutros ???? U fazonu ne ken.aj Dudla odronu ???

♬ original sound – smehotres_live


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh