– 250 gr brokule
– 250 gr karfiola
– 100 gr parmezana
– 2 šolje zobenih pahuljica
– 2 krompira
– 2 mrkve
– 2 jaja
– brašno po potrebi
– so, biber
Način pripreme:
Povrće operite i izrežite na komade. Kuhajte u slanoj vodi i ocijedite. Malo izgnječite viljuškom pa dodajte jaja, sir i pahuljice.
Uspite brašna po potrebi dok ne dobijete kompaktno tijesto. Oblikujte u šnicle i pržite u tavi na ulju dok ne porumene, piše Alo.
NAPOMENA: Video
materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet
servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu
vlasništvo portala Haber.ba i portal
Haber.ba ne
odgovara za njihov sadržaj i autorska
prava.
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i
ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore
komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog
izražavanja. Portal Haber.ba zadržava
pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja -
Više o Uslovima korištenja...