Film i TV

“IMAO JE DOGOVOR DA MU PRODUKCIJA ISPLATI STAN, tu je zapelo…” Spekuliše se da je Janjuš ljut zbog UGOVORA

Nisu ispoštovali sve što su rekli?!

Janjus i Car - screenshot

Zadrugar Marko Janjušević Janjuš danas je diskvalifikovan iz rijalitija.

On je svojevoljno napustio imanje, tako što je uništio daske na ekonomskom dvorištu i tuda se provukao. Zbog toga će morati da plati produkciji 50.000 evra.

Sada se spekuliše šta je razlog njegove ishitrene odluke da ode, a zadrugari Filip Car i Marko Đedović otkrili su je Marko juče na glasanju dobio poziv sa kćerkom Krunom i da je nešto saznao.

Fanovi spekulišu da je u pitanju dogovor oko stana koji je navodno imao sa produkcijom.

– Neko je napisao da je Bebica rekao da je u vezi stana. Ako je tako, vjerovatno je imao dogovor, da Pink isplati stan, do kraja, od njegovih honorara. Tu je negdje zapelo, neko tu nešto nije ispoštovao – piše na jednom od fan profila popularnog rijalitija.

Da li je to razlog, ostaje da saznamo kada se Marko Janjušević oglasi.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh