Estrada

ZVANIČNO ZAJEDNO – Janjuš objavio sliku sa NOVOM DJEVOJKOM! Ona je RAZLOG bježanja iz rijalitija?!

Maji neće biti svejedno?

Janjuš - Screenshot

Marko Janjušević Janjuš je nakon diskvalifikacije iz rijalitija “Zadruga” otišao kod svoje porodice, bivše supruge Ene i ćerke Krune, gdje provodi svoje slobodno vrijeme i uživa u potpunosti.

Ipak, sa ženom se izgleda nije pomirio, što dokazuje njegov novi potez.

Za vrijeme boravka u rijalitiju, javile su se varnice između njega i Sandre Čaprić.

Njih dvoje su se ipak izjašnjavali kao prijatelj i nisu željeli da uplove u odnos u “Zadruzi”. Janjušević do sada imao loša iskustva i znao je koliki teret i pritisak javnosti to nosi sa sobom, a ovaj put je želio mirnu luku.

Tako su se njih dvoje dogovorili da ljubavni odnos zapučnu napolju.

Na svom Instagramu, Janjuš je objavio sliku sa Sandrom i na taj način stavio do znanja da su izgleda ozvaničili svoju vezu.

Sandra se nije oglašavala na ovu temu, a na svom profilu je obavljivala snimke sa rođendana Milana Miloševića, na kom je, pored mnogih, pjevala i ona.

Da li se pomirio sa suprugom Enom ili je započeo vezu sa Sandrom Čaprić, ostaje nam da saznamo.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh