Film i TV

“GLUMILA JE ODNOS SA DEJANOM! – ZBOG MENE SI OSTAVILA MUŽA!” Filip ULAO na Dalilu: “Djelovalo je uvjerljivo!”

“Ti kao da imaš tempirano vrijeme, kad ćeš da me ostaviš, kad ćeš da se pomiriš!”

Dalila Dragojević i Filip Car i Dejan Dragojević - Screenshot

Filip Car i dalje kipti od bijesa zbog komentara zadrugara na odnos Dalile Dragojević i Anđela Rankovića.

Za vrijeme reklama u emisiji “Pretres nedjelje” pričao je sa zadrugarima i uvjeravao ih da Dalila nije bila zaljubljena u Anđela, ali da ga i dalje nešto kopka, piše Srbija danas.

– Ona je bježala u taj odnos, sviđao joj se dečko, ali je prevladala emocija prema tebi. Svi su govorili da nešto postoji! – rekao je Miki.

– Koga boli šta ko kaže, ona se vratila tebi – ubacio se Lepi Mića.

– Meni je pričala da je pokušavala da ode kod mene i to je bilo okej, ali kada je poslije ustala i rekla da je igra, to mi je postalo sumnjivo. Ja želim da znam da li ima nešto skriveno, nešto rečeno ili urađeno – pričao je Car.

– Mene sada da pitaju da li bi Dalila ušla u vezu sa njim, da me stave na poligraf, ja bih rekao da ne bi. To je moje duboko mišljenje – nastavio je Filip.

– Da sam ja tebe ispitivala o svakoj tvojoj j**ačini, iskakao bi kroz plafon. Ti kao da imaš tempirano vrijeme, kad ćeš da me ostaviš, kad ćeš da se pomiriš! – rekla je Dalila.

– Ja znam da si se ti zaljubila, da ne bi j**ala živu silu. Zbog mene si ostavila muža, nego mene brine da nešto negdje nije rečeno – pričao je Car.

– Onda si previše dobro glumila, djelovalo je uvjerljivo – ubacio se Miki.

– Glumila je i drugi odnos sa Dejanom, ima ona to u sebi – nastavio je Filip.

– I da je bila igra, previše je bila realna, ljudi imaju pravo da kažu da bi se smuvala sa Anđelom – istakao je Miki.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh