Film i TV

ANĐELO U SUZAMA ZBOG DALILE! – “Šta sam ja to toliko loše uradio da mi se spominju hodže!”

Anđelo Ranković se rasplakao zbog situacije koja se desila sa Dalilom Dragojević i Filipm Carem.

Sanja i Anđelo - screenshot

Anđelo Ranković je u dvorištu Bele kuće grcao u suzama. Nakon flertovanja sa Dalilom Dragojević i njenog pomirenja sa Filipom Carem, shvatio je da je bio samo dio njene igre što ga nije ostavilo ravnodušnim, ali ga je sada cijela situacija veoma potresla, piše Informer.

– Šta sam ja toliko loše Mićo uradio… Da mi se spominju hodže i ostale stvari…

– Šta te boli ku*ac – viknuo je pjevač.

– Hoću kući da idem – nastavio je.

– Ima još malo do kraja, to će brzo proći… Ako budeš plakao svaki sat će biti kao godina – tješila ga je Sanja.

– Šta ti je bre, je l’ si ti lud, zašto ti plačeš? – dodao je Mića.

– Ne znam šta da ti kažem – nastavio je Anđelo.

– Ti znaš šta je istina a šta nije, nema šta da razmišljaš o drugima. Normalno je da si sluđen jer nisi imao zle namjere… Sve ti se sručilo na glavu. Ne opterećuj se, smiri se… Bespotrebno je sve – govorila je Sanja.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh