Region

Muškarac koji je pucao na napadača u Cetinju nedostupan policiji

Iz Uprave policije ranije su saopćili da se i dalje utvrđuje da li je Borilović preminuo od hica koji su ispalili policijski službenici ili projektila koji je naknadno ispalio građanin čiji su inicijali N.K

pucnjava u Crnoj Gori - Avaz

Cetinjanin koji je pucao na Vuka Borilovića (34), koji je na Cetinju ubio deset i ranio šest osoba, nije trenutno dostupan policiji, rekao je načelnik Odsjeka za suzbijanje općeg kriminaliteta u crnorskom Sektoru za borbu protiv kriminala Aleksandar Bošković.

Iz Uprave policije ranije su saopćili da se i dalje utvrđuje da li je Borilović preminuo od hica koji su ispalili policijski službenici ili projektila koji je naknadno ispalio građanin čiji su inicijali N.K.

– Preduzimaju se određene mjere i radnje da bi se obezbijedilo prisustvo N.K. u čitavom postupku – rekao je Bošković za Televiziju Crne Gore. prneosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh