Sastojci:
1/2 l mleka
200 gr šećera
2 pudinga od vanile
150 gr čokolade (bele)
125 gr putera (margarina)
1 pakovanje piškota (veće)
1 pavlaka (kisela)
300 gr šlag kreme
250 gr šlag pene
1 konzerva ananasa (manja)
Priprema:
Mleko skuvati sa 7 kašika šećera pa tu ukuvati puding i u vrelo dodati čokoladu i dobro izmešati.
Kad se dobro ohladi dodati umućen margarin koji ste izmešali sa ostatkom šećera.
Umutiti šlag kremu pa u nju dodati pola pavlake.
Obruč za pečenje torte staviti na poslužavnik pa u njega poredjati prvo pakovanje piškota koje ste umočili u sok od ananasa,piše Lepaisrecna
Njih premazati žutim kremom.
Zatim drugo pakovanje piškota.
Na njih staviti prvi deo bele kreme, pa poredjati ananas pa drugi deo bele kreme. Odozgo staviti umućen šlag (pena). Ukrasiti po želji.
Redjanje: piškote + žut krem + piškote + beli krem + ananas + beli krem + šlag