Film i TV

“PONIZILA DEJANA DVOSTRUKO!” – Aleks priznala da je OLOŠ – spremila mu PAKAO kao Dalila prošle godine?

Voditeljka Ivana Šopić dala je riječ Bilalu Brajloviću kako bi komentarisao prizanje Aleksandre Nikolić da je slagala da mu preko Milice Veselinović nije poslala čokoladicu.

Aleksandra - screenshot

– Čokoladica i da je spuštanje lopte, to je duplo spuštanje odnosa sa Dejanom jer sam i u toku spuštanja lopte i dalje vrijeđao njega. Nisam promijenio ploču, niti ću. Što se tiče Milice, ona se meni izvinjava. Nema potrebe meni da se izvinjava, meni je kriva Aleks, a Milica je ovdje samo žrtva. Ja sam došao tamo gdje su sjedile njih dvije i rekao sam joj da idemo krug, osjetila se napeta situacija. Milica je čekala potvrdu da prošeta sa mnom. Nju je ovdje najviše strah da ne ostane sama i šta će da bude sa krevetom. Prošle godine je lagala iz ljubavi, a ovdje godine laže za osobu koja joj ne želi dobro. Ja se samo pitam da li tu ima nešto više, jer mi je čudno da toliko sebi gaziš – pričao je Bilal.

– Ja neću da izdam, prije ću ja da budem kriva i budem omražena, nego ona da bude kriva jer znam u kakvoj je situaciji. Ne postoji stvar koju sam ja njoj rekla ili ona meni, krevet je najmanja stvar – govorila je Milica.

– Ja jesam loša, imam svoje mane. Mene zanima zašto su ovi ljudi provodili vrijeme sa mnom kad sam toliki ološ? – pitala je Aleks.

– Ona sad vozi priču – rekao je Miljan.

– Ako sam ja toliko ološ, šta je tražila od mene? Isto pitanje kao što je ona Miljanu – dodao je Bilal, piše Srbija danas.

Detaljnije u nastavku.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh