Film i TV

SVA U PODLIVIMA I MODRICAMA – JEZIVO! Maca Diskrecija pokazala lice NAKON OPERACIJE u Turskoj: “Doktor je radio PO SVOM!”

Prepala mnoge!

Senada Nurkić Maca - Blogspot.com

Senada Nurkić poznatija kao Maca Diskrecija jedna je od najpoznatijih rijaliti učesnica i starleta na ovim prostorima, piše Srbija Danas.

Svojim slobodnim ponašenjem mnoge je šokirala, a često posjećuje i plastičnog hirurga, o čemu redovno obaveštava svoje fanove na društvenim mrežama.

Ona je sada posjetila Istanbul, kako bi joj hirurg uradio korekciju nosa, a ona je objasnila i zbog čega se odlučila na ovaj zahvat.

– Kada sam stavljala filere, nešto se poremetilo kod nosa, a i zbog izgleda, naravno – rekla je Maca na TikToku, a na snimku se jasno vide podlivi nakon operacije, što je mnoge prepalo.

Tik nakon operacije, ona je istakla i da je zadovoljna kako je sve proteklo.

– Jako sam zadovoljna operacijom. Ja nisam govorila doktoru kako želim da mi uradi nos, nego je on uradio po svom. Najbolji doktor – istakla je starleta, piše Srbija danas.

@macarezervni

♬ original sound – macarezervni


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh