Estrada

UROŠ ĆERTIĆ SAV IZBRIJAN – VRATIO SE U BIJELU KUĆU: Evo kako izgleda nakon skandala s Majom

Uživo na TV Pink!

Uros Ćertić - Novi

Ovonedjeljni vođa, Uroš Ćertić, pročitao je zadrugarima novo pismo Velikog šefa.

Prije svega, hvala svima na koplimentima za novu frizuru. Meni je drago da smo sinoć dotična i ja pokazali više emocija i strasti, nego pola ovih fejk odnosa i pola tvoje veze sa Markom i Bilalom. Ne mogu da opravdam i mogu da osudim. Ja sam u nekom zadnjem kvartalu svoje karijere. Nikada te neću napadati. Tema je završena – rekao je Uroš.

Vrijeme je da počne radio emisija koju uređuje i vodi Ivan. Ivanu šaljemo dnevnicu za prošlonejdeljnu emisiju. Emotivaće se ne samo na TV Pink, nego i na Pink radiju – glasilo je pismo.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh